Over ons

ODE

ODE is een samenwerkingsverband van Laetana’s Bellydance World en Mara’s Dansstudio.  De gezichten hierachter zijn Laetana en Mariet.

Samen met een aantal lieve vrijwilligers werkt dit team aan een onvergetelijke theaterbeleving tijdens de ODE Bellydance Open Stage *3rd edition* 2019.


v.l.n.r. Laetana en Mariet

Laetana’s Bellydance World vierde in 2017 haar 20 jarig jubileum. Met veel plezier verzorgen Laetana en Carmen dagelijkse lessen (van beginners t/m gevorderden) aan enthousiaste leerlingen in een prachtige en Oosterse stijl gedecoreerde dansstudio te Eindhoven. Daarnaast verzorgd Laetana reeds 10 jaar ook High Level lessen aan professionals.Voor meer info ga je naar http://www.laetana.com.

Mara’s Dansstudio: voor vrouwen, door vrouwen! Mara’ = vrouw in het Arabisch. Je leven vier je door te dansen! Wij bieden: buikdans voor beginners en open level en ook superleuke fit-lessen zoals dansfit, Fitz en Zumba. Daarnaast hebben we ook voor kids een superleuke gevarieerde dansles! Voor meer info ga je naar www.marasdansstudio.nl.